Online Booking klik her...
 
 
   

 
 

Aktuel menu

 
 

SOMMER BOWLING
 

Sommermenu 2014
Kolde anretninger:
• Skaldyrssalat med Rejer, krebsehaler, edamamebønner, artiskok og hjertesalat, vendt i dildolie
• Tunmousse
• Hjemmelavet klassisk kartoffelsalat med purløg og radiser
• Broccolisalat med rødløg og sprøde bacontern
• Mango og tomatsalat med vindruer vendt i sprød babysalat
Kød og tilbehør:
• Små portionstærter med cherrytomater og mozzarella.
• Hjemmelavede minifrikadeller på spyd.
• Mørbradgryde med med årstidens grøntsager i paprikasovs.
• Honning- og purløgsmarineret svinekam med Grønne bønner svøbt i bacon.
• Amerikansk Angus okseballtip med saltbagt selleri.
• Rosastegt kalveculotte med langtidsbagte tomater.
• Farseret unghaneroulade med smørdampet spidskål.
• Stegte nudler med med kød og sprøde grøntsager.
Kartofler:
• Nye kartofler vendt med friske krydderurter.
• Citronstegte kartofler med peberfrugt og feta.
Saucer:
• Whiskysovs
• Sauce bearnaise

Stor varieret salatbar
Hjemmelavede stenovnsbagte pizzaer
 


 

Sommer Bowling 

Download

 
 
 
Artco WebDesign & Communication

 
     
 

Seaport  •  Strandvejen 7  •  9000 Aalborg  •  Tlf.: 98 12 68 66  •  info@seaport.dk