Online Booking klik her...
 
 
   

 
 

Aktuel menu

 
 

EFTERÅRSBUFFET & BOWL (12/3 - 28/6)
 

Kolde anretninger
  • · Coleslaw med hvidkål og gulerødder
  • · Tortillahveder med rejer og avocadocreme med agurk
  • · Lakserilette med purløg og sprøde flager af rugbrød
  • · Tomatsalat med feta og rødløg
  • · Sprød forårssalat med forårsløg og majroer marineret i sesamolie

Kød & tilbehør -

  • · Fiskeruller med laksesouffléfars i hummersauce.
  • · Lammekølle med ratatouille
  • · Svinekam stegt som vildt med Waldorff-salat
  • · Filet af ungkvæg med franske ærter
  • · Italiensk saltimbocca af kalveschnitzler i tomatsovs
  • · Provencalemarineret kalkuncuvette

Kartofler

  • · Små hasselnøddestegte kartofler
  • · Stegte kartofler med rosmarin og hvidløg
  • · Bagte kartofler med purløgscreme (søndag-onsdag)

Saucer/supper

  • · Vildtskysovs
  • · Pimentsauce med peberfrugter og chili
  • · Sauce bearnaise (torsdag-lørdag)
  • · Ungarsk gullaschsuppe med strimler af oksekød

Herudover finder de:

  • · Hjemmelavede stenovnsbagte pizzaer
  • · Udvalg af specialbrød

· Stor varieret salatbar

 


 

EfterårsBuffet & Bowl 

Download

 
 
 
Artco WebDesign & Communication

 
     
 

Seaport  •  Strandvejen 7  •  9000 Aalborg  •  Tlf.: 98 12 68 66  •  info@seaport.dk